Latest News BACK TO NEWS
June 2, 2015

Milispec en APM Terminals

Milispec International b.v. en APM Terminals Maasvlakte II sluiten serviceovereenkomst

Milispec International en APM Terminals MVII (APMT MVII) zijn op dinsdag 21 april 2015 middels een Intentieverklaring overeengekomen een samenwerking aan te gaan m.b.t. het leveren van smeermiddelen en onderhoudsproducten, het geven van advies en de bijbehorende services voor het smeertechnisch onderhoud van alle containerhandlingkranen en overig mechanisch materieel van APMTMVII op de 2e Maasvlakte.
Daarmee heeft APMT MVII nog vóór de officiële opening op 24 april 2015 ook het smeertechnische onderhoudsaspect rond gekregen, zodat onderhoudsintervallen dusdanig gepland kunnen worden dat deze geen belemmeringen opleveren in de op-, over- en afslag van containers.
Door de intentieverklaring hoopt APMT MVII de continuïteit van inname, opslag en overslag te waarborgen en alles “ gesmeerd “ te laten verlopen.

John van der Hoeven, Managing Director bij Milispec International: “Ik ben erg trots op deze Intentieverklaring. De denkwijze van APM Terminals past perfect binnen de handelswijze van Milispec. Door het aangaan van deze samenwerking kunnen wij APM optimaal voorzien van onze hoge kwaliteit service en eraan bijdragen dat zij zich kunnen focussen op hun core business en de leveringen van smeertechnische producten en oliewissels uit kunnen besteden aan een ervaren dienstverlener”.

Copyright © 2014 Milispec international b.v. All rights reserved.