Contact

Neem gerust contact met ons op. We zijn ervan overtuigd dat we u kunnen helpen met uw business en kijken er naar uit om u te ontmoeten.

Huygensstraat 15
Berkel en Rodenrijs
2652 XK – Nederland

Mail: info@milispec.com
Phone: +31(0)10 440 09 80
Fax: +31(0)10 440 09 88

Open van Ma-Vr, 08:00 – 17:00

Als onafhankelijke nicheleverancier in een aantal branches biedt Milispec de mogelijkheid voor fabrikanten om via ons bedrijf distributiemogelijkheden aan te vragen.

Milispec bouwt voort op langdurige partnerships met zowel fabrikanten als klanten en heeft beperkte mogelijkheden om producten en representaties aan haar portfolio toe te voegen.

Als u denkt dat uw producten waarde toevoegen aan ons assortiment in de markten die we actief zijn, stuur dan een e-mail naar info@milispec.com en vraag naar de leveranciersvragenlijst.

Na evaluatie van de vragenlijst nemen we contact met u op om eventuele interesse, zakelijke kansen en meer te bespreken.

Producenten en leveranciers worden jaarlijks beoordeeld op prestaties en zullen worden geadviseerd over aan te brengen verbeteringen.

Maar nogmaals, vertegenwoordigd worden door Milispec is niet zomaar een merk. U moet zich kwalificeren en u zult worden gecontroleerd om te bewijzen dat u op dezelfde manier denkt aan de behoeften van onze klanten.

Nog steeds geïnteresseerd? Vraag de vragenlijst aan.