Welkom bij de nieuwe webshop van Milispec International b.v.

Milispec Lubricants levert speciale smeermiddelen voor de luchtvaart-, offshore- en defensie-industrie.
Milispec Sampling en Analysing ontwikkelt en verkoopt speciale producten om de kwaliteit van brandstoffen en drinkwater te controleren.

Voor beide business units is er nu 1 webshop waar de meest gangbare handelsproducten in worden aangeboden. Verwacht u een product in ons assortiment en vindt u het niet terug, neem dan even contact op met één van onze medewerkers.

De prijzen in de webshop zijn inclusief BTW.

Resultaat 1–9 van de 127 resultaten wordt getoond

 • AeroShell Grease 33, 3 kg can

  139.96

  Specifications, approvals & recommendations:
  – Approved MIL-PRF-23827C Type I
  – Approved BMS 3-33B
  – Approved AIMS 09-06-002
  – COMAC Approved to QPL-CMS-OL-302

  Compatibility & Miscibility:
  Aeroshell Grease 33 contains a synthetic oil and must not be used with incompatible seal materials.

 • Brandstofbladder 180m3, zandkleur

  Nitril brandstofzak, naadloos gelast, geautoclaveerd, geschikt voor langdurige tijdelijke opslag van diesel, kerosine en andere oliën. Standaard geleverd met reparatiekit, ontluchting, 2 vulaansluitingen, vouwinstructies envelop en opdruk naar keuze, Optioneel leverbaar, grondzeil, slangen en koppelingen van aluminium of RVS, pompsystemen, UV covers, transportkisten.

 • Continue Biofilm Monitor CBM

  De CBM ofwel Continu Biofilm Monitor is een ontwikkeling van KWR Watercycle Research Institute en doorontwikkeld door Milispec Sampling & Anlysing. Met dit apparaat kan gedurende een periode de biofilmopbouw en groei in watersystemen worden bepaald. Met onze LuminUltra Surface & Deposit ATP test kit (DSA) kan direct middels een ATP meting de biofilm kwantitatief worden gemeten. (zie DSA kit verder in de shop).

  Microbiologische (na)groei in het water kan leiden tot problemen als verstopping, verslechtering van de waterkwaliteit of verspreiding van ziekteverwekkers. Om dit in een vroeg stadium op te kunnen sporen en monitoren, hebben KWR en Milispec de CBM ontwikkeld. De CBM bestaat uit kolommen met glasparels en glasplaatjes waar continu water langs stroomt. Micro-organismen uit het water hechten aan het glasoppervlak en groeien, waardoor een slijmlaagje ontstaat (biofilm). Door het verschil in stromingscondities is de biomassa-adsorptie op de glasplaatjes gering, terwijl de biofouling op de parels optreedt door biomassagroei én biomassa-adsorptie. Het verschil tussen plaatjes en parels maakt duidelijk wat de bijdrage van beide processen is.

  Tegen verstopping en vervuiling

  De CBM is met name interessant voor partijen die regelmatig te kampen hebben met (microbiële) verstopping van leidingen of drainagesystemen, vervuiling van water en ophoping van potentiële ziekteverwekkers. De CBM kan helpen om te bepalen of het water verder gezuiverd moet worden, of bestaande zuiveringsprocessen aangepast moeten worden en om opslag- en transportsystemen verder te optimaliseren.

 • GeneCount Legionella Assay kit (Q-PCR) *

  KIT.GeneCount LT qPCR Assay Kit – Legionella Spec, 24C (GCLT-ASSAY-LEG-24C)

 • Genecount LT DNA Purification Kit 24C tbv Q-PCR Assays

  GeneCount LT Field Kit Instructions for Legionella Kit bestaat uit: 1 x LT Lysis Buffer A, 24 Tubes 1 x LT Wash Buffer A, 500ml 1 x LT DNA Cleanup Column 1, 24 Tubes 1 x Syringe, 60mL, PP/Neoprene, 24pk 1 x Syringe, 3mL, PP/Neoprene, 24pk 1 x Pipette Tip – 200uL Extra Long, 24pk…

 • GeneCount Q-PCR Kit voor afvalwater GCRNA-SARSWW-96c

  De LuminUltra GeneCount Waste water kit voor de bepaling van SARS CoV2 in afvalwater in combinatie met onze Genecount Q-16 Q-PCR unit. De test kit bevat reagentia en verbruiksmaterialen voor 96 testen.  

 • GeneCount Q-PCR SARS-CoV2 Direct kit

  Genecount SARSCoV2 Q-PCR Direct testkit, te gebruiken in combinatie met de LuminUltra Genecount Q-16 Q-PCR unit.

 • ISO-container bladder voor olie, water of emulsies, 22m3

  ISO Containerbladder voor het verzamelen van olie/watermengsels bij bijvoorbeeld milieuverontreinigingen, 22m3 met containerschot. Andere afmetingen mogelijk.

 • LuminUltra Deposit Surface ATP Test Kit (DSA), 50 testen

  Speciale test kit om op basis van ATP metingen met de LuminUltra Test Kit biofilm en micro-organismen te bepalen.

  De test kan met de bijgeleverde swabs worden gebruikt, maar ook met corrosie coupons of andere substraten of de Continue Biofilm Monitor (CBM)

  De meting is kwantitatief en geeft resultaten in pg/cm3 ATP.