Luchtvaart

Als een onafhankelijke leverancier van onderhoudsproducten voor de luchtvaart, richten we ons op een compleet assortiment om aan al uw eisen te kunnen voldoen. Of u nu op zoek bent naar smeermiddelen of krachtige OEM gespecificeerde reinigingsmiddelen, analyse apparatuur, of olie absorberende materialen, Milispec International is uw partner in het leveren van toonaangevende merken van onderhoudsproducten.

Milispec International levert luchtvaart producten aan lijnvliegtuigen, algemene luchtvaart, helikopter bedrijven, onderhoud winkels en derden.

Wij leveren niet alleen de benodigde producten, op uw verzoek kunnen wij ook advies geven om uw vliegtuig optimaal te laten presteren.

Milispec had in mei 2014 het genoegen om de eerste “European Sales & Operational Excellence Award” van Aeroshell te ontvangen, waar wij als team uiteraard erg trots op zijn!

Shell Water Detectoren

De shell water detector is een apparaat voor het bepalen van de aanwezigheid in vliegtuigbrandstoffen van fijn verdeeld onopgelost water in concentraties die lager zijn dan normaal detecteerbaar door visueel onderzoek. Waterdispersies van dit type kunnen het gevolg zijn van de emulgering van een water / brandstofmengsel tijdens het pompen, of van het neerslaan van opgelost water als gevolg van een daling van de brandstoftemperatuur.

Als u een brandstofwaterdetector gebruikt, kunt u erachter komen of er water in uw brandstof is gekomen en kunt u ermee omgaan voordat het een probleem wordt voor uw vliegtuig.

Vrij water in vliegtuigbrandstof kan leiden tot ijsvorming, filterblokkades en daaruit voortvloeiende motorstoringen. Het kan ook microbiële groei in brandstoftanks mogelijk maken, wat kan leiden tot bederf van de brandstof en verstopping van het filter. Zuren die door de microben worden gegenereerd, kunnen zelfs corrosieschade veroorzaken.

Lage concentraties water gesuspendeerd in brandstof kunnen niet worden gedetecteerd door visuele inspecties.

AeroShell Aviation Lubricant

AeroShell-vliegtuigsmeermiddelen worden al generaties lang vertrouwd. Dit vertrouwen is gebaseerd op de betrouwbaarheid en bewezen prestaties van hun hoogwaardige producten.

Of het nu gaat om zuigermotoroliën voor vliegtuigen, turbinemotoroliën, vetten of hydraulische vloeistoffen, AeroShell heeft een van de meest uitgebreide en bewezen producten voor vliegtuigsmeermiddelen, gecombineerd met een van de beste technische ondersteuning in de branche. Het is geen wonder dat het AeroShell-assortiment generaties lang vertrouwd wordt en wereldwijd op grote schaal wordt gebruikt in de markt voor vliegtuigsmeermiddelen.

Of u nu een smeermiddel nodig heeft voor uw jet-, turboprop-, helikopter- of zuigermotorvliegtuig, neem contact op met uw Milispec-vertegenwoordiger voor persoonlijk advies over uw vloot.

Reinigingsmiddelen

Zoals veel producten die in de luchtvaart worden gebruikt, leveren wij ook luchtvaartreinigers volgens OEM specificaties. Of u nu op zoek bent naar een interieur- of exterieurreiniger, een polish of een gel, we zijn er zeker van dat we een product hebben dat aan uw eisen voldoet.
Neem contact op met Milispec voor maximale reinigingsefficiëntie.