Over ons

Introductie

Milispec International b.v. werd opgericht in 2001 en begon als een leverancier van speciale oliën, smeermiddelen en draagbare test-en analyse apparatuur. Milispec producten worden veelal gebruikt voor (para) militaire doeleinden, maar sommige speciale producten vinden hun weg naar de sector lucht-en ruimtevaart, de medische sector en de olie-en gasindustrie.

Kwaliteit | Betrouwbaar | Innovatie | Partnerschappen

Kwaliteit

Milispec International is een bedrijf dat zich toelegt op de levering van kwaliteitsgoederen en -diensten.
Onze producten voldoen aan de hoogste normen die gebruikelijk zijn voor militair gebruik en andere zware bedrijfsomstandigheden zoals lucht- en ruimtevaart en de kustindustrie. Om het kwaliteitsniveau van onze producten te behouden en te garanderen, gebruiken we alleen ISO-geaccrediteerde laboratoria en productiefaciliteiten.
Onze draagbare bemonsterings- en analysekits voor het testen van brandstof- en oliekwaliteit in het veld hebben bewezen duurzaam en gebruiksvriendelijk te zijn.

Betrouwbaar

Zaken doen met Milispec International betekent zaken doen met een betrouwbare partner.
Milispec-producten zijn essentieel voor de goede werking en het onderhoud van een breed scala aan apparatuur en systemen;
zonder deze verbruiksmaterialen zullen ze uiteindelijk niet goed presteren.
Bij Milispec International begrijpen we de afhankelijkheid van onze klanten van onze producten en zorgen we ervoor dat ze op de juiste locatie, op het juiste moment en in de juiste hoeveelheden zijn met aanvullende training en advies indien nodig.

Innovatie

We zetten ons in om nieuwe en innovatieve concepten en producten te genereren. We combineren onze eigen creatieve concepten met nieuwe technologieën en producten die op de markt verkrijgbaar zijn om de veranderende eisen van onze klanten voor te blijven.

Partnerschappen

Bij Milispec International geloven we in de kracht van partnerschappen. Door interactie met onze klanten en leveranciers bouwen we langdurige relaties op en genereren we oplossingen waar iedereen baat bij heeft. Milispec International heeft een sterk netwerk van fabrikanten en wetenschappelijke instituten waardoor we specifieke oplossingen kunnen aanbieden in plaats van alleen producten te leveren.