Industrie

Als het gaat om nichemarkten, bouwt Milispec sterke relaties op met grote industriële partners, variërend van de staalproductie, de openbaarvervoersector, voertuig- en scheepsfabrikanten tot de voedingsmiddelen- en drankenindustrie.
Milispec vertegenwoordigt een aantal A-klasse fabrikanten van onderhoudsproducten die door ons zijn gekozen om te voldoen aan de hoge Milispec-kwaliteitsnormen op basis van de eisen van onze klanten.
Ons kwaliteitsmanagementsysteem moedigt fabrikanten aan om hun prestaties continu te verbeteren door elk jaar een Milispec-prestatierapport te ontvangen op basis van ons ISO 9001-kwaliteitsmanagementsysteem.

Addinol

Milispec International is er trots op een van de eerste grote exportpartners te zijn voor Addinol Lube Oil GmbH gevestigd in Duitsland.

Addinol heeft een compleet assortiment smeermiddelen voor de industrie, automotive, scheepvaart, voedingsindustrie, maar biedt ook speciale smeermiddelen die grote bekende oliemaatschappijen niet aanbieden. Addinol is een middelgrote Duitse oliefabrikant met een van de modernste olie-menginstallaties van dit moment. Addinol heeft het afgelopen decennium geïnvesteerd in veel OEM-goedkeuringen in de automobielbranche en werkte nauw samen met Duitse autofabrikanten zoals VW / Audi (VAG), BMW, Mercedes, Porsche en Opel om aan hun nieuwste specificaties te voldoen.

Een andere belangrijke investering werd gedaan in goedkeuringen voor warmte / krachtgeneratoren zoals Jenbacher, MAN, MWM en MTU. Enkele van de OEM-testprogramma’s voor de goedkeuringen vonden plaats in samenwerking met Milispec in Nederland. Met snelle oliemonitoring en advies op maat zijn we in staat de olieservice-intervallen met veel meer uren te verlengen in vergelijking met andere merken. Hoeveel uur meer wordt er vermeld op de olietestrapporten die we regelmatig per e-mail aanleveren.

Naast motorgoedkeuringen is Addinol vaak een van de weinige of enige bedrijven die in Duitsland geproduceerde industriële productie-eenheden voor 100% procent smeert met OEM-goedgekeurde producten. Een goed voorbeeld zijn de filmuitrekmachines van de firma Brückner.

Addinol Special Line-producten hebben bepaalde voordelen en moeten zeker worden overwogen in de volgende toepassingen: warmte / krachtopwekking, tandwielkasten voor windmolens, kranen voor zware lasten, mijnbouw, voedingsmiddelen- en drankenindustrie, militaire toepassingen, oldtimermotor- en tandwieloliën, Duits industriële machines.

Addinol heeft een speciale tool ontwikkeld om het juiste product voor uw toepassing te vinden, genaamd Oil Finder.

Shell Lubricants & Fuels

Milispec levert Shell-smeermiddelen voor vele soorten industrieën.
Shell biedt productassortimenten voor industrie, automobiel, scheepvaart en luchtvaart en kan een breed scala aan toepassingen dekken. Milispec is een van de weinige bedrijven die het volledige productassortiment kan aanbieden. De onafhankelijkheid van ons bedrijf en ons hoge serviceniveau maken dat ons bedrijf het complete portfolio van Shell-smeermiddelen uniek verkoopt tegen zeer concurrerende prijzen.

Milispec heeft de mogelijkheid om Shell-producten te leveren in bulktrucks, vaten, emmers, blikken en patronen, en is in staat om voor speciale toepassingen om te pakken naar door de klant gewenste verpakkingsformaten. Het Shell-portfolio maakt deel uit van ons One-Stop-Shop-programma voor bedrijven die geïnteresseerd zijn in het uitbesteden van de smeermiddelen- en onderhoudsactiviteiten aan een betrouwbare partner.

Veiligheid

Het waarborgen van de veiligheid van uw personeel is een belangrijke taak. Milispec heeft een breed assortiment aan speciale veiligheidsuitrusting en heeft de kennis om u te helpen bij het kiezen van de juiste producten om de veiligheid te garanderen die u nodig heeft. Omdat we niet beperkt zijn tot één merk, kunnen we u het beste van elk merk bieden om aan uw eisen te voldoen.

Ons brede assortiment aan veiligheidsuitrusting bestaat uit veiligheidsbrillen, gehoorbescherming, hoofdbescherming, werkkleding, verbandtrommels, gasdetectieapparatuur, absorptiematerialen en nog veel meer.

Neem gerust contact met ons op voor al uw vragen over veiligheid en veiligheidsuitrusting.